[...] kilogramie dołożyłem a więc progres jest %) Dieta: 1Placek owsiany (płatki owsiane górskie +2jaja+jabłko+miód+dzem niskosłodzony) 2)Ryż jaśminowy+pupleciki (mięso z szynki, ser zółty z ryk light,przecier pomidorowy,przyprawy,jajko)+kapustka kiszona 3)Ryż jaśminowy+pupleciki (mięso z szynki, ser zółty z ryk light,przecier [...]
[...] jeszcze do zjedzenia 1500 kcal ;) Przed wyjściem łyknę Whey 95 i spokojnie mogę wcisnąć z 3 kawałki dobrego ciasta na mieście ;) DIETA 1. Chleb razowy, szynka z indyka, ser żółty, śledzie, papryka TRENING 2. Po treningu: Activlab Whey Protein BAR + 50g Whey 95 + Szarlotka 3. Gołąbki: ryż + mięso z indyka, kapusta + ciastko owsiane 4. Jabłko [...]
Skladniki na spòd pizzy - mały kalafior - 1 całe jajo - sól ,pieprz - ser żółty starty na tarce najlepiej light jedna paczke - dowolne składniki na górę pizzy (według uznania) - przecier z pomidorow w kartoniku Kalafior miksujemy na bardzo drobne kawałki (jak namniejsze) Wbijamy jajko,dodajemy przyprawy i pol paczki sera startego, Mieszamy [...]
Skladniki na spòd pizzy - mały kalafior - 1 całe jajo - sól ,pieprz - ser żółty starty na tarce najlepiej light jedna paczke - dowolne składniki na górę pizzy (według uznania) - przecier z pomidorow w kartoniku Kalafior miksujemy na bardzo drobne kawałki (jak namniejsze) Wbijamy jajko,dodajemy przyprawy i pol paczki sera startego, Mieszamy [...]
[...] __________________ T6D3 PIĄTEK TRENING 1. MC sumo 70 kg 65kg 60 kg Dołożyłam 5 kg, czyli tyle ile miałam w planie. O ile dobrze pamiętam, jakoś nawet lżej szły te ostatnie serie niż w T4. 2. hip bridge 105 kg:)) 90 kg:-PP 80 kg Pierwsza setka. Docelowo miało być 100 kg ale dało radę wcisnąć jeszcze dodatkowe 5 kg. To chyba dzięki temu jajku co [...]
Wczorajszy trening z nowym dodatkiem :) Wrzuciłem po chyba półrocznej przerwie power snatch do planu :) Trudno po takiej przerwie było złapać technikę, ale z serii na serię było lepiej. W połowie martwego ciągu musiałem przerwać ćwiczenia na jakieś 15 minut co mnie mocno wybiło z treningu i musiałem się dogrzewać od nowa, przez co na martwym ciągu [...]